Oferta dla browarów rzemieślniczych:

Wszystkie nasze szczepy są dostępne w porcjach na 5, 10 lub 20 hektolitrów brzeczki (max. 14° Plato). Aby zapewnić najwyższą jakość, wszystkie porcje produkowane są na zamówienie, dlatego czas realizacji zamówienia wynosi od 2 do 3 tygodni od złożenia zamówienia. Dzięki naszej rozbudowanej infrastrukturze produkcyjnej jesteśmy w stanie wyprodukować tygodniowo drożdże aż do 200 hl piwa!

Produkcja drożdży odbywa się w cyklu tygodniowym. Gotowa gęstwa odbierana jest w poniedziałki i wszystkie partie przechodzą kontrolę jakości, dlatego wszystkie wysyłki realizujemy we wtorki, aby zapewnić naszym Klientom jak najświeższy produkt. Drożdże wysyłane są w wysterylizowanych kanistrach, zapakowane w pudła styropianowe, za pośrednictwem kuriera UPS.

Oferujemy również usługowe namnażanie powierzonych szczepów.

Dla naszych Klientów przygotowaliśmy system rabatowy, pozwalający uzyskać nawet 20%rabatu przy regularnych zamówieniach.

Dla członków PSBR rabat 10% na start.

Chcesz poznać szczegóły? Napisz do nas!

Naszych drożdży używają:

Europa